Info till nya medlemmar

Välkomna till Brf Stina,

Vi hoppas att ni kommer att trivas i vår förening och här i Vasastan. Här följer några saker att tänka på:

1. Utgångspunkten för information till medlemmarna i föreningen och andra, ex mäklare finns på vår hemsida www.brfstina.se. Läs och ta del av den informationen.

2. Vid tillfällen kan det också förekomma information på tavlorna som sitter på entrédörrarna. Oftast handlar det då om fastighetsrelaterade åtgärder som ska göras i trapphusen. Vi har även en återkommande månadsinformation som delas ut i brevlådorna.

3. Saknar du information på hemsidan, maila till styrelsen på styrelsen@brfstina.se

4. Gäller det betalning av månadsavgiften eller andra ekonomiska frågor rörande er lägenhet kontaktar ni Botema Fastigheter, vår ekonomiska förvaltare. Kontaktuppgifter till dem finns på vår hemsida samt på den elektroniska tavlan som finns i alla tre entréer. 

5. Vid akuta fastighetsskador ex vattenläckage, strömavbrott vänd er direkt till vår tekniska förvaltar, Kents rör och fastighetsservice. Kontaktuppgifter till dem finns på vår hemsida. Kontaktuppgifter till dem finns på vår hemsida samt på den elektroniska tavlan som finns i alla tre entréer. 

6. Föreningen har inget gemensamt hantverkarregister, men det går bra att vända sig till vår tekniska förvaltare som har ett brett kontaktnät.

7. För ändring av namnuppgifter på porttelefon, entrétavla och tidningshållare ska ni maila till styrelsen. 

8. Vi behöver veta i vilken lägenhet ni planerar att flytta in i och vilken dag ni flyttar in samt vilka namn som ska finnas med. Vi uppdatera sedan porttelefon, entrétavlor och tidningshållare med dessa uppgifter.


9. Sedan 2020 har vi ändrat tillträde till fastigheten samt bokningssystem för tvättstuga. För mer information om detta hänvisar vi till vår hemsida under fliken praktisk information samt under fliken dokument bokning tvättstuga.

9. För information om andrahandsuthyrning hänvisar vi till fliken dokument och andrahandsuthyrning vår hemsida.